för företag

en bra visuell kommunikation som representerar företaget och styrka varumärken på bäst möjliga sätt är otroligt viktigt. Ett företag behöver alla möjliga bilder: imagebilder, reportagebilder från viktiga evenemang eller arbetsrutiner, bilder av inredning eller produkter, företagsporträtt etc... Jag jobbar ihop med er för att skapa precis det bildmaterialet ni behöver. Bygg en egen bildbank och skapa visuella resurser vilka du kan använder för kommunikation mot kunder eller inom företaget. Det bästa: ni betalar antingen per bild eller per tid och kan på så sätt smidigt styra hur mycket av budgeten ni använder för detta syftet.

produktbilder

frilagd på vit (eller annan) bakgrund, med friläggningsbana, skugga...

från SEK 350,- /st (beroende på antal) moms tillkommer

imagebilder, företagsporträtt, inredning, evenemang

skapa en egen bildbank med egna bilder utifrån vardagen i företaget. Det är mycket mer autentiskt än att använder köpta bilder från en bildbank på nättet. Jag fotograferar er och era anställda på evenemang eller på arbetsplatsen. Till alla bilder får du bildrättigheterna för att lägga upp de på din hemsida, intranet eller socialmedia såsom för användning av trycksaker (broschyrer, kataloger, manualer...).

för ett offert ring 070 4401949

kommersiell fotografi, reklam

om ni vill marknadsföra er och behöver bilder till en kampanj, så hjälper jag gärna. i priset ingår alla bildrättigheter för era kampanjer på alla medier på obestämd tid.

för ett offert ring 070 4401949

Mac Splash

think out of the box

jag är digital artist och har gjort många fotomontager till olika företag (Einwaller/ Austria, DLS GmbH/ Austria, Abrahamssons Järn/ Sweden, Wolf Spectacles/ Austria, NTF/ Sweden, Jusdet/ Sweden etc...). Jag ger kurser i photoshop via moderskeppet, på tekniska högskolan, fotoskolor eller till privatkunder. Om ni behöver fotomontage, eller avancerad bildredigering så kan jag göra det åt er. Eftersom sådana arbeten är så olika  fakturerar jag en timpeng.

pris     SEK 950,-/ tim & moms