för privatpersoner

bröllop

Alla bilder levereras digitalt och i hög upplösning på ett USB minne med en fin trädlåda eller en fotobok. Ni kan använda bilderna för alla syften ni vill (print, social media, etc...). Jag träffar gärna er innan bröllopet för att prata genom allt i detalj. resekostnader inom ett område av 30km ingår i priset. Annars tillkommer extra kostnader.

priser inkl. moms

förberedelser              SEK  2 500,- 

porträttbilder                   SEK  8 000,- 

vigselakt & brudskål       SEK  5 000 ,-  

middag/ fest                     SEK  8 000,-

familj & barn

fotografering av barn och familj, gravid eller porträtt - i studio eller utemiljö. Alla bilder får ni digitalt, högupplöst (för print) och lågupplöst (för instagram, facebook...) i färg och svart/vitt. Obegränsad användning på alla sociala medier, etc...

priser inkl. moms

          SEK   2500,- fotografering plus alla bilder i högt upplösning 

                     fotoprint (a4)   SEK 400,-/st

"be the model" 

Porträtt-, fashion-, beaty eller boudoir-fotoshooting i studio eller utemiljö. Du får 12 fina och avancerade redigerade bilder i hög upplösning och i web upplösning samt en grym colorlook. i priset ingår ca 3 tim fotografering och så många kläderbyten du orkar. Om du vill att vi fixar en MUA så tillkommer kostnaderna till den. Alla bilder är licenserade för fri användning på nätet (din hemsida, portfölj, SED-card...) och sociala medier som instagram eller facebook.

priser inkl. moms

SEK 3 500,-  shooting i studio eller utomhus  inkl. 12 foton med high end redigering 

SEK  500,-  per extra bild

 SEK 400,-/st  fotoprint (a4)